Fóliadealer Kft.

Budapest · Budapest XX. kerület Budapest 1201, Vágóhíd u. 55.

Details

Autófólia, épületfólia, épületüveg fólia, biztonságifólia, dekorfólia Budapest 20. kerületben, Pesterzsébeten

Figyelem!
Műhelyünk, a rendőrség által is használt hivatalos mérőműszerekkel van felszerelve, amikkel a helyszínen ellenőrizni tudjuk a fólia fényáteresztő képességét és bizonyítani tudjuk a telepített fólia műszaki paramétereinek valódiságát.

Engedje meg, hogy néhány kérdésre felhívjuk figyelmét!

Miért nem elég az üveg?

Az üveg az emberiség egyik legnagyszerűbb találmánya, ám vannak a saját korlátai. Nem képes megszűrni az UV sugárzás egy részét, valamint az infravörös sugárzás jelentős hányadát. Ennek eredményeként az UV sugárzás hatására bőrelváltozásokat szenvedhetünk, míg az infravörös sugárzás átengedése miatt nyáron rengeteg hő áramlik az üvegen keresztül befelé, míg télen kifelé. Számos árnyékolástechnikai megoldás közül a legösszetettebb és legkevésbé áldozatokat követelő az üvegfólia!

Mi az az üvegfólia?

Az üvegfólia egy nagyszerű találmány, melynek segitségével a fény bizonyos nem kívánt részeit az üvegen kívül tudjuk tartani. Ennek eredményeként megszabadulhatunk a veszélyes UV sugárzástól és a zavaró hő jelentős részétől, mialatt nem kell sötétségbe vonulnunk. Az üvegfólia továbbá csökkenti az esetleges sérülések valószínüségét.

Reflexió

A fóliák a reflexió fizikai törvényének megfelelően mindig a világosabb terület felé tükröznek. Tehát a kívánt, nappal tükröző felület éjszaka "megfordul" és a belső teret látni engedi. Ennek kiküszöbölése csak a külső területek megvilágításával lehetséges.

Munkavégzés feltétele

A munkaterületnek pormentesnek kell lennie, miután a fóliaréteg és az üveg között nem megengedhető semmiféle szennyeződés. Természetesen látni kell, hogy a fólia telepítése egy utólagos technológia, tehát teljesen tökéletes tisztaság normál körülmények között nem érhető el. Ez azonban nem jelenthet semmiféle kilátást, vagy esztétikát befolyásoló hibát. Természetes, hogy az üvegfelület esetleges hibái nem tűnnek el a fóliázási munka során, erre azonban a munkavégzés megkezdése előtt felhívjuk a figyelmet (karcok, sérülések, üveghibák) Törött üveget fóliázni nem lehet. A fóliázási munka egy vizes technológia. Az esetlegesen párára érzékeny berendezési tárgyakat el kell távolítani, illetve a lecseppenő vízre érzékeny felületekre a megrendelő köteles felhívni a figyelmet. A 0 fok C alatti külső hőmérséklet alatt végzett munka csak abban az esetben lehetséges, ha a belső terület fűtése folyamatos és megfelelő.

Munkavégzés után

A fóliák telepítése után egy száradási folyamat kezdődik, amit a külső hatások (hőmérséklet, napsugárzás mennyisége, intenzitása, stb.) nagymértékben befolyásolnak. A folyamat elérheti (pl. vastag biztonsági fólia esetében) a 180 napot. A száradás opálosodással járhat, ami teljesen természetes jelenség. Amennyiben ez nem tűnik el, garanciális cserére van lehetőség (ha a szerződés másképpen nem rendelkezik).

Karcállóság

A fóliák felülete karcálló réteggel van ellátva, amely a mechanikai sérülésektől véd. Természetesen karcoló anyagokkal a fólia tisztítása tilos, illetve a mechanikai sérülésekre nem terjed ki a garancia.


 

 


Key Info

+36209228966

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XX. kerület

Contact Fóliadealer Kft.

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)