Alarm Zóna Biztonságtechnika

Budapest · Budapest XIX. kerület 1195 Budapest, Petőfi u. 2/A. fsz.2.

Details

Biztonságtechnika, riasztórendszer, videotechnika, belépéstechnika, kaputechnika, kaputelefon, tűzjelző rendszer, távfelügyelet Budapest 19. kerületében, Kispesten.

Cégünk az Alarm Zóna Biztonságtechnika 1991. óta működik a magyar biztonságtechnikai piacon. Ezen időszak alatt folyamatosan fejlesztettük tevékenységeinket, munkánk színvonalát. Munkatársaink a biztonságtechnikai piac folyamatosan változó és gyorsuló igényeihez alkalmazkodva, rendszeresen vesznek részt oktatásokon, így biztosítva megrendelőink minél magasabb szintű kiszolgálását. Tevékenységünk alapvetően a biztonságtechnika köré összpontosul és ennek keretén belül igyekszünk minél szélesebb körű megrendelői igényeket kielégíteni. Azonban a piaci igények felmérése során külön választottuk egyes tevékenységeinket a specifikus megrendelői igények alapján, így alakultak az egyes tevékenységi formák:

TELJESKÖRŰ BIZTONSÁGTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁS (fő tevékenység)

Szolgáltatásaink felölelik a biztonságtechnika minden ágát a tervezéstől, a kulcsrakész átadásig. Ezen túlmenően műszaki háttér támogatással biztosítjuk a meglévő rendszerek üzemszerű működését, karbantartását, illetőleg a meghibásodott rendszerek javítását. Gondot fordítunk és javaslatot teszünk – felkérés alapján – a meglévő rendszerek korszerűsítésére, bővítésére is. Komplex szolgáltatásunk kiterjed a biztonságtechnika mind az öt fő szakágára, úgymint

* Behatolásjelző rendszerek * Videó megfigyelő rendszerek * Beléptető rendszerek * Tűzjelző rendszerek * Épület automatizálás *

Évek során kialakult hogy az egyes megrendelői célcsoportok más-más igényekkel fordultak hozzánk, így igyekeztünk tematikusan kialakítani az egyes célcsoportok igényeinek megfelelő szolgáltatási csoportokat. Ez alapján három nagy célcsoportot alakítottunk ki:

vállalati szféra megrendelői

társasházak üzemeltetői

lakossági megrendelők

Igyekszünk széleskörű szolgáltatásainkkal mindhárom célcsoport megrendelői igényét maradéktalanul kielégíteni. Fontos dolognak tartjuk hogy az általunk forgalmazott eszközök rendszert alkossanak melyben az egyes rendszerelemek integrációja is megvalósulhat. Olyan rendszereket tervezünk és telepítünk melyek egymás között is tudnak kommunikálni így mind szélesebb körű információt nyújtva megrendelőinknek. Minden megrendelői körnek igény szerint teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől, az egyes rendszerek javításáig illetőleg karbantartásáig. Az alábbiakban néhány szóval részleteznénk ezeket a szolgáltatásokat.

biztonságtechnikai és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése
A tervezés a kiindulópontja minden rendszernek. A tervben vesszük számba hogy milyen rendszer elemek szükségesek az elvárt rendszer működéséhez és egyben ez az alapja a megfelelő árajánlatnak is. Megrendelőink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, így minden termékcsoport eszközeit az igényeknek megfelelően rendszerbe szervezzük, rendszer és kivitelezési tervet készítünk, ahol szükséges részt veszünk a hatósági engedélyek beszerzésében és hatósági műszaki átadáson. A rendszereket szakképzett és felkészült kollégáink készre szerelik. Önnek csak élveznie kell az elkészült rendszerek által nyújtott biztonságot és előnyöket.

biztonságtechnikai rendszerek időszakos karbantartása és javítása
Eseti vagy időszakos karbantartásokat végzünk szerződött partnereink részére, amelynek során biztosítjuk, hogy biztonsági rendszere üzembiztosan működjön. A karbantartások során a rendszer eszközöket mechanikus és elektromos módszerekkel is ellenőrizzük. Itt egy kis félreértést is tisztázni kell, mivel sokan a két fogalmat összemossák. A karbantartás az egyes rendszerek időszakos felülvizsgálatát jelenti, amely a rendszer üzemszerű működését biztosítja, míg a javítás az eseti meghibásodások megjavítását.

BIZTONSÁGTECHNIKAI ESZKÖZÖK KERESKEDELME:

Kereskedelmi tevékenységünk során alapvetően két igényt szerettünk volna kielégíteni, ezért telephelyünkön kialakítottunk egy 60 nm alapterületű bemutatótermet ahol lehetőség van az egyes általunk forgalmazott termékek működés közbeni kipróbálására, helyszínen történő megvásárlására, illetőleg egy napi 24 órában elérhető webáruházat ahol mindezen terméket rendszerbe csoportosítva egyszerű kiválasztással azonnal megvásárolhassák.

biztonságtechnikai termékek nagykereskedelme:
Ez elsősorban a telepítő partnereink részére biztosított. Telepítői partnereinket az általunk forgalmazott termékeknél árkedvezménnyel tudjuk kiszolgálni. Az egyes termékcsoportokban átlagosan 10-25 % mértékű árkedvezményt tudunk nyújtani számukra.

biztonságtechnikai termékek kiskereskedelme:
Szerettünk volna lehetőséget biztosítani mindenki számára hogy az általunk forgalmazott termékeket akkor is megvásárolhassák, ha nem minket akarnak megbízni a rendszerek telepítésével. Ezért kialakítottunk egy webáruházat ahol termékcsoportok szerint kategorizáltuk a termékeket, így könnyítve meg az termékek kiválasztását és megvásárlását. Webáruházunkat rendszeresen fejlesszük, ahol olyan eszközök szerepelnek amely a telepítői tapasztalatainkat felhasználva rendkívül jó ár/érték aránnyal szerepelnek. Termékpalettánk kialakításánál figyelembe vettük azon megrendelői igényeket is ahol kiemelt szerepet játszik az ár. Így olyan termékcsoportok is kialakításra kerültek, amely egy általunk kialakított alap kategóriába tartoznak, de kialakítottunk egy közép és egy profi kategóriát is. Cégünk mind az öt – behatolásjelző-, videotechnika-, beléptető-, tűzjelző-, automatizálási-, – rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül megvásárolhatóak. A termékeinket a WEBSHOP menüponton keresztül érheti el, ahol az általunk forgalmazott termékeket egyszerűen megrendelheti és kívánságra házhoz is szállítjuk.

A webáruházon kívül kialakítottunk az irodánk mellett egy bemutatótermet is ahol Igyekszünk minden termékkör főbb típusait működőképes állapotban bemutatni partnereink számára. A bemutatófalakon elhelyezett termékek működéséről rendszeresen ingyenes oktatást, prezentációt szervezünk elsősorban regisztrált vásárlóink számára, de természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSOK:

Szolgáltatásaink teljes körűvé tétele érdekében távfelügyeleti lehetőséget is biztosítunk ügyfeleink részére. Cégünk több nagy múltú távfelügyeleti céggel is szoros kapcsolatban áll, és szerződéseink alapján kedvező áron tudja kínálni ezeknek a cégeknek távfelügyeleti szolgáltatásait, mind a behatolásjelző mind a tűzjelző rendszerek esetében. Gyakorlatilag a megfelelő távfelügyeleti szolgáltatás kiválasztásától a távfelügyeleti szerződés megkötéséig mindent elintézünk minden felár nélkül. A rendszerek az általunk telepített vagy már működő behatolásjelzőkhöz, és tűzjelzőkhöz csatlakoztatható, lehet telefonos, rádiós GSM vagy GPRS alapú. A távfelügyeleti rendszerek a következő szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek: behatolás jelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, egészségügyi jelzés, zónakövetés, kényszer kikapcsolás jelzése, szabotázsjelzés, állapotjelzés, teszt.

Webshop


Key Info

+3612829580
bolt@alarmzona.hu

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XIX. kerület

Contact Alarm Zóna Biztonságtechnika

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)