Battai Kft. Épületgépészeti Mérnöki Iroda

Budapest · Budapest XVIII. kerület 1181 Budapest, Havanna utca 27. I/2.

Details

Épületgépészeti Mérnöki Iroda, épületgépészeti tervezés, épületgépészeti tervellenőrzés, felelős műszaki vezetés, hőkamerás vizsgálatok Budapest 18. kerület Pestszentlőrinc.

A Battai Tibor Épületgépészeti Mérnökirodája Kft. 1992 óta működik folyamatosan és eredményesen. A céget PLAN-E Műszaki Tervező és Beruházó Kft. néven alapítottuk, s az 1999-ben történt névváltoztatás óta - teljes jogfolytonossággal - működünk Battai Kft. néven.

TEVÉKENYSÉGI KÖRÖK, JOGOSULTSÁGOK:

- Épületgépészeti tervezés
- Épületgépészeti tervellenőrzés
- Felelős műszaki vezetés
- Szakértés a következő területeken: épületgépészet, épületfizika, épületek energetikai tanúsítása, tűz elleni védelem, épületgépészet - igazságügyi szakértői tevékenység
- Épületgépészeti műszaki ellenőri tevékenység
- Épületgépészeti kivitelezési munkák (generál kivitelezés, fővállalkozás)
- Hőkamerás vizsgálatok
- Épületszerkezetek hőtechnikai jellemzőinek műszeres mérése

Állandó alvállalkozó partnereinkkel együttműködve az épületgépészet, sprinkler rendszerek és az épületvillamosság területét érintő valamennyi tervezési, szakértői, műszaki ellenőri és kivitelezési feladatot megbízható minőségben, a vállalt határidőre készítjük el.

Cégünk 2003. május 12-től az MSZ-EN-ISO 9001 szabvány szerint dolgozik.
Tanúsító szerv: ÉMI-TÜV SÜD

Cégünk 2012. december 1-én megkapta a Bisnode "A" tanúsítványt.
A Bisnode csoport Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója. A Bisnode minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, melyek a legmegbízhatóbb vállalatok. Az összes gazdasági alanyt megvizsgálva, nemzetközi sztenderdek alapján, az országspecifikus sajátosságok beépítésével kerülnek kiválasztásra azon vállalatok, melyekkel az üzletkötés kockázata a legalacsonyabb, azaz Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Kodifikációs és Szolgáltatási Főosztály 2010. július 19-én kelt határozata alapján cégünk épületgépészeti igazságügyi szakértői tevékenységre jogosult, az igazságügyi szakértői névjegyzék szerinti nyilvántartási szám: 009355.


Key Info

+3612960217
munka@battai.hu

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XVIII. kerület

Contact Battai Kft. Épületgépészeti Mérnöki Iroda

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)