Anilin Kereskedelmi Zrt. vegyi áru

Budapest · Budapest IX. kerület 1097 Budapest, Gubacsi út 10/a

Details

Anilin Kereskedelmi Zrt. vegyi áru nagykereskedés Budapest 9. kerület Ferencváros.

Anilin Kereskedelmi Zrt. vegyi áru nagykereskedés
Anilin Kereskedelmi Zrt. vegyi áru nagykereskedés

A társaságot 1952-ben alapították Anilin Textilfesték Ellátó Vállalat néven, székhelye Budapest V. kerületében, a Gorove u. 3-ban volt. A kezdeti években elsősorban textilipari színezékeket értékesített, és ez a termékkör fokozatosan bővült a könnyűipari gyárak részére készletezett és forgalmazott egyéb színezékekkel és segédanyagokkal.

1955-ben elnevezését Anilinfesték és Vegyianyagforgalmi Vállalatra módosították. 1991-ben részvénytársaság lett, 2006 óta ANILIN Kereskedelmi Zrt. néven vegyi áru nagykereskedőként szolgálja ki vevői igényeit.

Az Anilin mindig nagy súlyt fektetett a műszakilag és szakmailag alátámasztott kereskedésekre, a vevők, felhasználók folyamatos ellátására.

Legtöbb termékünk külföldi gyártóktól származik. Az ANILIN Zrt. beszerzési és kereskedelmi kapcsolatai az Európai Unió országaitól a távol-keleti országokig terjednek. Magyarországon az Anilin szállítója a Busetti & Co és a Nalco Chemical Ges.m.b.H. cégek termékeinek. Vevőink döntően hazai vállalkozások, termelő üzemek (gyógyszergyárak, vegyipari cégek, élelmiszeripari feldolgozók, háztartási tisztítószerek gyártói, stb.) és szolgáltatók (erőművek, vízművek, ruhatisztítók, stb.).

 Termékeink:

Stevia

Citromsav vásárlás, benzalkonium chloride

Irodabérlet

Az elmúlt években felújításra került irodaházunk külseje és teljes belső területe. Teljesen megújultak a folyosók, a lépcsőház, a mosdók és az emeleti irodák. Valamennyi légkondicionált, padlószőnyeggel borított irodahelységben internet és telefon csatlakozás is biztosított.


Key Info

+3612153058
+36302109444
anilin@anilin.hu
H-Cs: 08.00-15.30 P: 08.00-14.30

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest IX. kerület

Contact Anilin Kereskedelmi Zrt. vegyi áru

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)