Benu Palatinus Gyógyszertár

Budapest · Budapest XIII. kerület 1137 Budapest, Pozsonyi út 2.

Details

Benu Palatinus Gyógyszertár Budapest 13. kerület Angyalföld, Újlipótváros.

Benu Palatinus Gyógyszertár
Benu Palatinus Gyógyszertár

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Budapest nagy múltú kerületében, a XIII. kerületben a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a legendás Palatinus Gyógyszertár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, ezért a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és a gyógyszertár vezetője, Dr. Keserű György Ivánné közösen döntött arról, hogy – a 105 éves épület adottságait tiszteletben tartva – a Palatinus gyógyszertárban is megvalósítják a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő vásárlóközpontú, világos, nyugat-európai színvonalú belső teret, és ezzel a teljes átalakítással – 35 év után – új korszakot nyitnak a patika életében.

A belső kialakítás által a kommunikáció, a tanácsadás is hatékonyabbá vált, hiszen nincsenek üvegfalak. Az egészségmegőrzést szolgáló, gyógyhatású készítmények úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el, a vásárlók kézbe vehetik, tanulmányozhatják az egyes termékeket, összehasonlíthatják azok hatóanyag tartalmát, árát – mindezt a sor feltartása nélkül. A teljesen megújult patika ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményét 2017. november 21-én tartották.
Az ünnepélyes megnyitón tiszteletét tette Budapest XIII. kerülete Egészségügyi Szolgálatának főigazgató főorvosa, Dr. Hertzka Péter is. A főigazgató főorvos köszöntő beszédében kiemelte, a Palatinus Gyógyszertár mindig is fogalom volt a főváros egészségügyi életében, ezért különösen elismerésre méltó, hogy ebben a legendás gyógyszertárban olyan meghatározó fejlesztések mentek végbe, melyek által még nagyobb hangsúlyt lehet fektetni a lakosság egészsége megőrzésének, a megelőzésnek és a humánus szellemiség megvalósításának. Dr. Hertzka Péter azt is méltatta, hogy a humánum mellett a műszaki fejlesztés is látványos; mindez – mint mondta –  tökéletes összhangban van a XIII. kerületi Önkormányzat egészségügyi programjával. Hiszen a legfőbb szándék a szűrés, a megelőzés és a kezelések hatékonyságának növelése – miközben a lakosságot emberként tiszteljük, és nem „betegnek” kezeljük.
Az ünnepélyes megnyitón a Palatinus Gyógyszertár vezetője, Dr. Keserű György Ivánné meghatottan köszöntötte a meghívott vendégeket. Mint mondta: a legutóbbi átépítés 1981-ben történt a patika életében. Harmincöt év után óriási előrelépésként tekintenek a végbement fejlesztésekre, a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítására. A gyógyszerésznő büszkén számolt be arról is, hogy a vásárlók első visszajelzései is nagyon pozitívak. Mégis, a látványos műszaki – koncepcionális fejlődés mellett Dr. Keserű György Ivánné a legfontosabbnak azt tartotta kiemelni ünnepi beszédében, hogy végtelen hálával és köszönettel tartozik munkatársainak – akik az átalakítás ugyan rövid, ám talán éppen emiatt igen megfeszített időszakában is példás csapatmunkával álltak helyt és képviselik továbbra is – emberileg és szakmailag is – a lehető legmagasabb színvonalat. Végül jelképesen reményét fejezte ki, hogy a BENU madár „védőszárnyai alá veszi a Palatinus Gyógyszertárat”, és a múlthoz méltó, sikeres működést a jövőben is megvalósíthatják majd.

A BENU gyógyszertárak új arculattal, folyamatosan szépülve, egységes, vonzó megjelenéssel és egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokkal várnak. A patikáinkat úgy alakítjuk ki, hogy könnyedén megközelíthetők legyenek, és a vásárlást kényelmesen és gyorsan lebonyolíthasd.

A BENU márka egyet jelent a minőséggel, a hozzáértő, barátságos kiszolgálással és egyre több helyen a világos, átlátható, modern, nyitott polcos gyógyszertárakkal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik

Rendszeresen frissülő akcióinkat népszerű termékekre hirdetjük meg, ezzel tényleges megtakarításokhoz juttatunk.

A BENU Gyógyszertárak célja, hogy vásárlóik mindig elégedettek legyenek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hozzánk betérők gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, jó árakon, szakértők segítségével egy helyen kapjanak meg mindent, amire egy gyógyszertárból szükségük lehet.

Akciós termékek

Gyógyszerkereső

Gyógyszerész válaszol

 


Key Info

+3613205950
H-P: 08.00-19.00 Szo: 08.00-13.00

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XIII. kerület

Contact Benu Palatinus Gyógyszertár

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)