Osváth Cukrászda 4. Kerület Újpest

Budapest · Budapest IV. kerület 1131 Budapest Jász u. 136.

Details

Cukrászda Budapest 4. kerület Újpest.

Osváth Cukrászda 4. Kerület Újpest
Osváth Cukrászda 4. Kerület Újpest

Az angyalföldi Osváth Cukrászda története 1956-ig nyúlik vissza.

Alapítója id. Osváth Péter a Gerbaud és a szegedi Virág Cukrászdában megszerzett tudását kamatoztatva, 1956-ban nyitotta meg első üzletét.

Angyalföldön a Béke úton álló, parányi kis kunyhóra emlékeztető cukrászdában, gépesítés nélkül kézműves fagylaltot és krémest készített.

10 év elteltével, 1966-ban a közeli a romos fűszerbolt teljes átalakítását követően, a Jász utca és Dolmány utca sarkára költözött az egykori kis Kunyhó, és ezzel egy sikertörténet vette kezdetét, immár Kunyhó Cukrászda néven.

Az angyalföldiek körében hamar népszerűvé vált az Osváth Cukrászda és lassacskán Budapest minden pontjáról érkeztek a vendégek, az akkora már legendássá vált krémesért.

Innen fakad Mesterünk, id. Osváth Péter méltán elhíresült beceneve is: Krémes király!

A hetvenes évek közepére az Osváth Cukrászda igazi családi vállalkozássá nőtte ki magát, hiszen megszülettek a „krémes királyság” trónörökösei, Péter és Csaba.

A fiúk már gyermekkoruk óta cukrásznak neveltettek, és megtanultak minden szakmai fortélyt Édesapjuktól.

Magas szintű szakmai tudásnak, és az állandó jó minőségre törekvésnek köszönhetően, a Kunyhó a mai napig Angyalföld egyetlen patinás cukrászdája, ahol nap, mint nap 150-féle kézműves süteményt, tortát és desszertet kínálnak.

Az ezredforduló előtt az ifjabbik testvér, Osváth Csaba vette át a cukrászda irányítását, és fiatalos lendülettel megújította a családi vállalkozást.

Megőrizve a cukrászda hagyományait, kényelmesebb és nagyobb vendégteret, továbbá fedett és fűtött teraszt alakított ki, továbbá a műhely is számos új, modern felszereléssel bővült.

A tradicionális receptek alapján, a hagyományos eljárásokkal készült süteményekhez, esküvői és szülinapi tortákhoz természetes alapanyagokat használnak, ezzel biztosítva a házias ízvilág és a látványos megjelenés tökéletes harmóniáját.

Tavasztól késő őszig, olasz alapanyagokból készült kiváló minőségű, főzött fagylalttal és parféval is csábítja vendégeit, amely családi program és gasztronómiai körutazás is egyben.

Az angyalföldi cukrászda termékeit számos viszonteladó is értékesíti, de hosszú évek óta a dunai sétahajók ellátásáról is Ők gondoskodnak.

Bár a nyitás óta közel 60 év telt el, és már a legújabb generáció nevelkedik az Osváth családban a cukrászda jellegzetes freskói, a mit sem változott szellemiségről árulkodnak: elérhető áron minőségi és házias süteményt, tortát kínálni!

Termékeink

Itallap

A cukrászda története

Torta rendelés

 


Key Info

+3613497683
minden nap 9-20 óráig, nyáron 21-ig

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest IV. kerület

Contact Osváth Cukrászda 4. Kerület Újpest

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)