Kékgolyó Gyógyászati, Sztómaterápiás és Inkotinencia Segédeszköz Szaküzlet

Budapest · Budapest XII. kerület 1123 Budapest, Kékgolyó u. 15/A

Details

Kékgolyó Gyógyászati, Sztómaterápiás és Inkotinencia Segédeszköz Szaküzlet Budapest 12. kerület Hegyvidék, Belváros.

Kékgolyó Gyógyászati, Sztómaterápiás és Inkotinencia Segédeszköz Szaküzlet Budapest 12. kerület Hegyvidék, Belváros.
Kékgolyó Gyógyászati, Sztómaterápiás és Inkotinencia Segédeszköz Szaküzlet Budapest 12. kerület Hegyvidék, Belváros.

Kékgolyó Gyógyászati Szaküzlet

Gyógyászati segédeszközeink

Budapesti Kékgolyó Gyógyászati szaküzlet  gyógyászati segédeszközök széles választékával várja Önt. 

Egészség megőrző termékeinket és műtét utáni felépülést támogató termékeinket, illetve eszközeinket, gyógyászati segédeszközeinket széles választékban kínáljuk.
Rehabilitációs eszközöket a vásárlók igényei szerint bővítjük folyamatosan, melyeket a legnevesebb gyártóktól szerezzük be.

Termékeink: 

Sztómaviselők számára az egyik legfontosabb kérdés az eszköz, ami biztosítja, hogy tovább élhessék mindennapjaikat. Ha számára a legmegfelelőbbet választja, az meg is könnyítheti életét, viszont a rossz eszköz meg nehezíti.

A sztómaterápiás eszközöket a gyártók folyamatosan fejlesztik, ennek is köszönhető, hogy ma már mindenki megtalálhatja azt, amivel nyugodtabban élheti életét. Már műtét előtt érdemes ismerkedni Sok műtét előtt álló beteg legfőbb rémálma, hogy „rá lesz írva” az állapota, mindenki tudni fogja, és soha többet nem mehet emberek közé így. Ez bizony egy rettenetes tévhit. A sztómaeszközök területén hatalmas fejlődések mentek végbe az utóbbi időben. Legfontosabb a bőrvédelem, a puhaság, a kényelem, és a biztonság, hogy a legjobb eszközök segítségével a sztómaviselők teljes értékű tagjai lehessenek a társadalomnak.

Még javában tart a nyár, a strandszezon, a hőség, csakhogy a meleg és nedves környezetben nemcsak mi érezzük remekül magunkat, hanem a baktériumok is. Gyorsabban szaporodnak ilyenkor, számtalan kellemetlenséget okoznak, így a fertőzésveszélytől is tartani kell. Érdemes elővigyázatosnak lenni, és az év többi napjánál sokkal nagyobb gondot fordítani az intim higiéniára. Sokan azt gondolják, hogy az intim higiéniai kérdésekről felesleges beszélni, mivel azt minden jó érzésű, igényes ember evidenciának tekinti. Igazán szép lenne a világ, és kevesebb fertőzés, szexuális- vagy más úton terjedő betegség ütné fel a fejét, ha a legelemibb szabályokat mindenki betartaná. Sajnos azonban sokan még mindig óvatosan, kifejezetten pironkodva beszélnek családon belül is az intim területek tisztán tartásáról. Ez azért helytelen szemlélet, mert minden napunkban jelen van a tisztálkodásnak ez a fajtája, és nemcsak bennünket, hanem a környezetünkben élőket is érinti, ha probléma adódik. A gyermekek, a serdülők pedig szerencsések, ha szüleik, nagyobb testvéreik, barátaik higiéniás szokásai példaként állhatnak előttük.

 • inkontinencia
 • Az inkontinencia nem betegség, hanem egy mélyebben gyökerező egészségügyi probléma tünete. Azonban kezelés nélkül elszigeteltséget, állandó szégyenérzetet, s akár depressziót is okozhat.
  Sokan a megbélyegzéstől való félelmükben nem fordulnak orvoshoz, pedig az inkontinencia jól kezelhető, s az esetek jelentős részében gyógyítható.

  Mi okozza az inkontinenciát? Az inkontinencia lehet átmeneti vagy folyamatosan tartó. Az átmeneti inkontinencia kiváltó okai a következők lehetnek

  székrekedés, húgyúti fertőzés, nagy mennyiségű alkoholfogyasztás, sok folyadék, vagy a húgyhólyagot irritáló italok fogyasztása (szénsavas-koffeintartalmú-, citrusféléket tartalmazó üdítők, koffeinmentes kávé és tea), egyes gyógyszerek mellékhatása (megfázás, allergia, depresszió, vérnyomás, szívzavarok kezelésére használatos gyógyszerek).
  (Részletek: www.webbeteg.hu)

 • kompressziós harisnyák
 • kompressziós pólyák
 • fehérneműk
 • protézisek
 • kötszerek
 • ortézisek
 • haskötők
 • diagnosztikai eszközök

Ingyenes házhozszállítás Budapesten!

 


Key Info

+3612018506
sickmed@gmail.com
Lajta Medical Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Csaba u. 5. Tel: +3696206427 Nyitvatartás: H-Cs: 9-17 P: 9-15
H-Cs: 09.00-17.00 P: 09.00-15.30

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XII. kerület

Contact Kékgolyó Gyógyászati, Sztómaterápiás és Inkotinencia Segédeszköz Szaküzlet

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

 • 1136 Budapest,
  Tátra u. 3. 2. em. 1.
 • Telefon: +361 / 237-1640
 • Mobil: +3620 / 922-1381
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)