South Buda Business Park Irodaház

Budapest · Budapest XI. kerület 1117 Budapest, Budafoki út 56.

Details

South Buda Business Park  Irodaház, kiadó iroda, Budapest 11. kerület Újbuda

 South Buda Business Park  Irodaház, kiadó iroda

South Buda Business Park Irodaház, kiadó iroda

A GLD Invest Group iroda fejlesztése, a South Buda Business Park, a XI. kerület gyors ütemben fejlődő részében, a Hengermalom út és a Budafoki út kereszteződésénél található. Az épületből a Citadella felé szabad a kilátás, a tetőteraszok további panorámát biztosítanak. A nagy teraszokról belátható a budai oldal a Szabadság-szoborral. A 24.500 m2 nagyságú komplexum építése 2006. év őszén indult el és átadása egy fázisban, 2008. év első felében valósult meg. A nagy szintterületekkel rendelkező „A” kategóriás irodaházban hat irodaszint és 431 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs került kialakításra. Az épületben és a közvetlen közelében létesített számos szolgáltatás is a bérlők kényelmét szolgálja.

A South Buda Business Park a Dél-Budai régió egyik emblematikus és hosszú távon sikeresen működő irodaháza. A rugalmasan alakítható tereknek, a magas műszaki tartalomnak és az elérhető extra technológiai szolgáltatásoknak köszönhetően az épület ideális és megbízható megoldást jelent a kisebb irodáktól
a 18.000 m2-es önálló bejáratú székház jellegű elrendezésig.

South Buda Business Park
South Buda Business Park

Irodák

Szolgáltatások

South Buda Business Park
South Buda Business Park

Az épületen belül elérhető szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy azok ne csak a mindennapi munkavégzéshez szükséges tevékenységekhez kapcsolódó, hanem az élet egyéb területén fellépő igényekre is megoldást nyújthassanak. Így kapott helyet a földszinten az utcáról is elérhető reggeliző és étterem; a magánóvoda, amely nem csak a házban dolgozók gyermekeinek biztosít nap közbeni ellátást. A mélygarázsban kerékpár-, motor- és vendégparkoló továbbá autómosó is rendelkezésre áll. Állandó takarító szolgálat és ATM automata is üzemel.

A bérlő saját ízlése szerint alakíthatja ki irodája elrendezését, kulcsrakész állapotban történik az átadás. A teljes irodaterület 24.500 m2 összesen 6 emeleten. Az 1., 5. és 6. emeleti irodaszint nagy méretű tetőteraszokkal és zöld tetővel rendelkezik. A bérlemények kialakítása modern, a jelenlegi építészeti elvárásoknak megfelelő. Az épület ideális és megbízható megoldást jelent a kisebb irodáktól a 18.000 m2 nagyságú, önálló, székház jellegű elrendezésig.

Az épület fennállása óta kiállta a műszaki paraméterekkel szemben támasztott idő és gyorsan változó igények próbáját, így bátran mondhatjuk, hogy bejáratott, megbízható, minőségi rendszerről van szó. A műszaki rendszer fontosabb elemi a teljesség igénye nélkül a kettős, független áramellátás, a dízelgenerátor, a modern hűtő- és fűtőrendszer, a szerverhűtő rendszer, a nyitható ablakok és az állítható külső árnyékolók. Az épületben biztonsági, ellenőrzött beléptető- és intelligens zártláncú épületfelügyeleti rendszer működik, elektronikus tűz-, hő- és füstérzékelők kerültek beépítésre. Az irodák éjjel-nappal és hétvégén is elérhetőek, az épület akadálymentes.

Elhelyezkedés


Key Info

+3612792630

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest, Budapest XI. kerület

Contact South Buda Business Park Irodaház

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)