Acélpajzs Kft. vagyonvédelem, élőerős objektumvédelem, rendszertelepítés, járőrszolgálat

Budapest 1106 Budapest, Maglódi út 16.

Details

Vagyonvédelem, élőerős objektumvédelem, rendszertelepítés, járőrszolgálat Budapest 10. kerület Kőbánya

 

Bemutatkozás

 Vállalkozásunkat az 1989-től kezdődő, az országban, a világban bekövetkezett gazdasági-politikai változások „kényszere” hozta létre. Minimális létszámmal és eszköz állománnyal 1993 májusában kezdtük meg biztonságszolgálati tevékenységünket.

Célunk: értéket szeretnénk teremteni a biztonságszolgálati piacon biztos pénzügyi háttérrel, innovatív gondolkodással, jól képzett, jól felkészült munkatársainkkal. Arra törekszünk, hogy működésében stabil, megbízható és rugalmas partnerei legyünk ügyfeleinknek.

Az Acélpajzs Kft. igyekszik az ügyfelekkel közösen a lehető legoptimálisabb biztonsági feltételek mellett együttműködni, nevezetesen: ha valaki anyagi terhet vállal annak érdekében, hogy vállalkozása, vagyona nagyobb biztonságban legyen cégünk díjmentesen „melléteszi a magáét”, a bűnmegelőző járőrszolgáltatást, ezzel is hozzájárulva az ingatlan és környéke közbiztonsági státuszának javításához, a nem kívánt események csökkenéséhez.

Fő profilunk az élőerős objektumvédelem, melyet egyéb (távfelügyelet, rendszertelepítés) szolgáltatásokkal kiegészítve, igény szerint kombinálva kínálunk meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Cégünk abban a kitüntetett helyzetben van, hogy az ország lakosai, vállalkozói már húsz éve bízzák meg javaik, ingatlanaik védelmével. Mi ezt a felelősséget örömmel viseljük, ezért ahol lehetőségünk engedi, szívesen hozzájárulunk Hazánk általános közbiztonságának javulásához.

 


Key Info

+3612613453
+36703677440
1211 Budapest, Központi út 24-26. 2040 Budaörs, Budapesti út 23.

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Location: Budapest

Contact Acélpajzs Kft. vagyonvédelem, élőerős objektumvédelem, rendszertelepítés, járőrszolgálat

Cégünk

Cégünk 1991 óta foglalkoznak térképkiadással. Az első években speciális térképeket jelentettünk meg: horgász, vadász térképek...stb. Ma már elmondhatjuk, hogy termékeink lefedik egész Magyarországot.

Kapcsolat

TOPOPRESS.MAP KFT.

  • 1136 Budapest,
    Tátra u. 3. 2. em. 1.
  • Telefon: +361 / 237-1640
  • Mobil: +3620 / 922-1381
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatlakozz!

coffe

It takes less than 5 minutes to join :)